Bekçilere bıçakla saldırdı vurularak durduruldu!

İstanbul Bahçelievler'de devriye gezen 3 bekçi, şüphe üzerine durdurup kimlik sordukları kişinin bıçaklı saldırısında yaralandı. Saldırgan ise tabanca ile vurularak durduruldu. Hastaneye kaldırılan bekçilerle, saldırganın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Dehşete düşüren olay, saat 21.00 sıralarında Bahçelievler Zafer Mahallesi Çimen Sokak üzerinde yaşandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdup kimlik sordu.

Celal P. adlı şüpheli kimlik kontrolü yapmak isteyen bekçilere bıçaklı saldırıda bulundu.

Saldırıda 3 bekçi yaralandı. Şüpheli kaçmaya çalışırken silahla vurularak yakalandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, bıçaklanan bekçiler ile vurularak yakalanan şüpheliyi ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tedavi altına alınan bekçiler ile şüphelinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yapılan soruşturmada, şüpheli Celal P.'nin tehdit, hakaret, evden hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından poliste suç kaydının olduğu belirlendi.

Polis, olayla ilgili çok yönlü çalışma başlattı.

Bekçilere bıçakla saldırdı vurularak durduruldu! ile ilgili etiketler Bahçelievler bekçi bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.