Bekaret kontrolü Camdaki Kız dizisinin sonu oldu! Yayından kaldırılıyor iddiası

Camdaki Kız dizisinin 3. son bölümünde yer alan bekaret kontrolü sahnesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Çoğu kişi bu sahne sonrasında Kanal D’yi RTÜK’e şikayet ederken Camdaki Kız dizisinin de yayından kaldırılmasını istedi. Peki, Camdaki Kız dizisi yayından kaldırılıyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden bu yana ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterine yapılan bekaret kontrolü sahnesi sosyal medyada olay oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinden alıntı olan Camdaki Kız dizisi son bölümüyle tepkilerin ortak noktası haline geldi.

Bekaret kontrolü Camdaki Kız dizisinin sonu oldu! Yayından kaldırılıyor iddiası

22 Nisan akşamında 3. bölümle izleyicisinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi yine reyting rekorlarını alt üst ederken Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise onun hemen ardında yer aldı. Ancak Camdaki Kız dizisi bu sefer sadece reytingi ile değil son bölümdeki bekaret kontrolü sahnesi ile de olay yarattı.

BEKARET KONTROLÜ SAHNESİ OLAY OLDU!

Camdaki Kız dizisinde Nalan’a yapılan bekaret kontrolü sahnesi kısa sürede sosyal medyada kullanıcıların tepkilerine neden oldu. #CamdakiKız etiketi Türkiye listesinin ilk sırasında yer alan dizideki “bekaret kontrolü” sahnesi yoğun tepkileri de beraberinde getirdi.

Bekaret kontrolü Camdaki Kız dizisinin sonu oldu! Yayından kaldırılıyor iddiası - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Camdaki Kız kitabında böyle bir olaydan söz edilmediği ve bekaret sahnesinin sadece senaryo gereğince çekildiği kısa sürede ortaya çıkınca tepkiler RTÜK’e kadar iletildi ve Camdaki Kız dizisinin yayından kaldırılması istendi. Bu konuda henüz Kanal D tarafından bir açıklama yapılmazken yıllar öncesinde Adını Feriha Koydum dizisindeki benzer bir sahneyi oynamayı reddeden Hazal Kaya’da akıllara geldi.

Bekaret kontrolü Camdaki Kız dizisinin sonu oldu! Yayından kaldırılıyor iddiası ile ilgili etiketler RTÜK Camdaki Kız Bekaret Kontrolü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.