BeIN Sports'a "Düğün kamerasıyla maç yayınlıyorlar" tepkisi...

Karabükspor-Beşiktaş maçında yayıncı kuruluş BeIN Sports'un çamur gibi bir görüntü ile sunması futbolseverleri tam anlamıyla çıldırttı. Dünya kadar para verip düğün kamerası kalitesinde görüntü izlemek zorunda kalan futbolseverler BeIN Sports'u mesaj yağmuruna tuttu.

TFF Süper Lig'deki Karabükspor - Beşiktaş maçında yayıncı kuruluş BeIN Sports'un verdiği bozuk görüntü taraftarları adeta çileden çıkardı.

Futbolseverler sosyal medydan yayıncı kuruluşa tepki mesajları yağdırdılar...

Bazı futbolseverler tonlarca para verip izletilen görüntüye isyan etti, kimi düğün kamerasıyla çekim yapıyorlar eleştirisi yaptı. Düğün kameralarının daha profesyonel olduğunu belirten futbolseverler olduğu gibi, "Batman kanatlarını açmış gibi..." diyen bir taraftar ise BeIN Sports'un yayını ile dalga geçen de vardı..

İşte BeIN Sports'a kalitesiz yayın nedeniyle tepki yağdıran futbolseverlerin mesajlarından bazı örnekler...

taraftar_tepki

BeIN Sports'a "Düğün kamerasıyla maç yayınlıyorlar" tepkisi... ile ilgili etiketler Beşiktaş beIN Sports Karabükspor kalitesiz yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.