Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki!

Nunova Film imzalı, Yönetmen olarak Serdar Akar'ın üstlendiği, Ercan Mehmet Erdem senaryoyu kaleme alan isim suç türünde psikolojik gerilimi olan bir Türk dizisi. Başrollerde yer alan ünlüler Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan, Berkan Şal, Yasemin Allen, Saygın Soysal olarak çıkan dizi çok konuşuldu.

Nunova Film imzalı, Yönetmen olarak Serdar Akar'ın üstlendiği, Ercan Mehmet Erdem senaryoyu kaleme alan isim suç türünde psikolojik gerilimi olan bir Türk dizisi. Başrollerde yer alan ünlüler Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan, Berkan Şal, Yasemin Allen, Saygın Soysal olarak çıkan dizi çok konuşuldu.

Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki!

Dizi hakkında çok da yorum yapıldı ancak iddialı olmasına rağmen çok tutunamadı. 13. bölümde final yaptı. Hayranlarına veda etmek durumunda kaldı. 46 Yok Olan Dizi böylelikle bitmiş oldu.

İlk 60 dakikalık Dizi

 

46 Yok Olan dizisi Türkiye’de bir ilk olarak yayınlanma süresi 60 dakika olarak ekrana çıktı. Bu şekilde de adından bahsettiren dizi ilk başlarda tanıtımı olsun başka yönler olsun baya ses getiren bir diziydi.

Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki! - Resim : 2

O zamanlarda dizinin bir Amerikan dizisinde Türkçe uyarlaması olduğu söylentisi geldi. Bu habere oldukça sert tepki gösteren Erdal Beşikçioğlu  bizim kendimize ait özgün bir proje yayınlamaya hakkımız yok biz bu kadar aciz ve tüketen bir toplum olarak gösteriliyoruz.

Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki! - Resim : 3

Fantazi yoksunu kendine güveni olmayan kafalarda bu tip söylemler çıkmakta, diye tepkisini belirtti. Güçlü oyuncu kadrosu ve değişik senaryosu ile ekranlara gelen dizi ilk etapta sosyal medyada adından bayağı konuşulduysa da çok fazla reyting alamayınca 13. bölümde bitirildi.

Dizi Karakterlerinin Rolleri

 

Erdal Beşikçioğlu (Murat Günay) Moleküler Biyoloji ve Genetik profesörü, Günay Hastanelerinin sahibini canlandırıyor. Yasemin Allen (Selin Acar) cinayet büroda komiser ve Saygın Soysal (Doğan Yüce) Cinayet Büro'da Baş komiser rollerine hayat vermişti. Melis Birkan (Ceyda Yılmaz) Murat Günay'ın hastanesinde görev yapan psikiyatr idi.

Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki! - Resim : 4

Tek hastası ise Ezo olup Ayça Eren (Ezo Günay) Murat Günay'ın kardeşi 5 senedir komada yatmaktaydı. Dizinin diğer karakterleri oldukça güçlü ama dizinin ekranlarda az kalması hayranlarında şaşkınlık oluşturdu.

Behzat Ç Oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’ndan Yeni Dizi! Diğer Dizileri Unutun! Bu Dizi Türkiye’de Bir İlki Yaşatacak! Oyuncu Kadrosunda Kimler Yok Ki! ile ilgili etiketler Behzat Ç.
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.