Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy'un darp edildiği anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu

"Seksenler" dizisinde Şahin karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy (39), Cihangir'deki gittiği bir mekanda saldırıya uğramıştı. Darbedilen oyuncu, son halini sosyal medya hesabından paylamış, kaşının patladığını belirtmiş ve sorumlu kişilerden şikayetçi olacağını belirtmişti. Ceyhun Fersoy'un eşi Begüm Öner, konuyla ilgili teve2'de ekrana gelen Magazin Masası programına telefonla bağlanarak dehşet dolu anları gözyaşları içinde anlattı.

Seksenler dizisinin Şahin'i oyuncu Ceyhun Fersoy, eşi Begüm Öner ve arkadaşları, geçtiğimiz gün Cihangir'de bir mekanda kavgaya karıştı. Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner çiftinin güzel başlayan gecesi tatsız bitti. Ceyhun-Begüm Fersoy ve arkadaşları mekanda bulunan başka bir grup tarafından darbedildi.

'Magazin Masası'na telefonla bağlanan Begüm Öner, yaşananları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Öner, "Hesabımızı ödeyip mekandan çıkarken, yan masada başka bir grup arasında kavga çıktı. Ceyhun kavga çıktığını görünce bizi dışarı çıkartmak istedi ve hemen polisi aradı" dedi.


'PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK KÖTÜYÜZ'

Güzel oyuncu, "Asansörün önündeydik, aşağı ineceğimiz sırada mekan yetkilileri 'Kimse dışarı çıkmasın' dedi. Ceyhun 'Yeter artık! Bizim burada can güvenliğimiz yok' diye tepki gösterdi. Kavga edenlerden biri uçarak üzerimize atladı ve bizi yumruklamaya başladı. Ceyhun'un yüzü kanlar içinde kaldı. Psikolojik olarak çok kötüyüz" ifadelerini kullandı.

'CEYHUN'UN SURATI KANDAN GÖZÜKMÜYORDU'

Öner, "Yerde sürüklenerek asansörün orada bulduk kendimizi. Ceyhun'un suratı kandan gözükmüyordu. Bir şekilde oradan Allah yadım etti ve çıktık. Hastaneye gidip, darp raporu aldık. Hepsi görüntülerde mevcut. Daha sonra mekanın sahibi aradı ve bizden özür diledi. 'O gece orada değildim' dedi" açıklamasını yaptı.

 

Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy'un darp edildiği anları anlatırken gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Ceyhun Fersoy Seksenler Darp begüm öner cihangir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.