Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu'ndan bebek kararı

41 yaşındaki oyuncu Begüm Kütük ile 2010 yılında hayatını birleştirdiği 50 yaşındaki karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu koronavirüs nedeniyle çocuk sahibi olma fikrini ertelediklerini açıkladı. İki doz aşı olduğunu ancak "bebek" planı için biraz daha vakit olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Pandemi hepimizi ürkütüyor" dedi.

Oyuncu Begüm Kütük, önceki gün 2010 yılında evlendiği karikatürist eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte Ajda Pekkan konserini dinlemeye gelen ünlü isimler arasındaydı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Kütük, ilkokul eğitimi aldığı yıllarda 'Süperstar'ın taklidi yaptığını itiraf etti.

Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu'ndan bebek kararı

"BENİM İDOLÜM AJDA PEKKAN"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Çocukluk anısını anlatan Begüm Kütük, "Benim idolüm Ajda Pekkan. Çok severim, ilkokul müsameresinde Ajda olmuşluğum var. Hatta videolarım bile var. Sonra tiyatro oyunlarımda 'Uykusuz Her Gece' şarkısını söylüyordum. Benim için yeri özel, kıymetli... En büyük starlardan biri." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUK" PLANINA KORONA ENGELİ

41 yaşındaki ünlü oyuncu, ayrıca eşiyle birlikte koronavirüs nedeniyle çocuk sahibi olma fikrini ertelediklerini ifade etti. Kütük, "İki aşımı da oldum ve psikolojik olarak rahatladım. Biraz daha vakit var, pandemi hepimizi ürkütüyor." şeklinde konuştu.

 

Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu'ndan bebek kararı ile ilgili etiketler Begüm Kütük erdil yaşaroğlu pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.