Begüm Birgören ile Mehmet Cemil'in kısa sürdü! Boşanıyorlar...

Vurgun, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Bir Deniz Hikayesi, Ali’nin Sekiz Günü gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan 39 yaşındaki oyuncu Begüm Birgören'in evliliği bitiyor. 2020 yılında edebiyat öğretmenliği yapan Mehmet Cemil ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu boşanmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Oyuncu Begüm Birgören, 1.5 yıl aşk yaşadığı sevgilisi Mehmet Cemil ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde hayatını birleştirmişti. Birgören, Ekim 2020’de evlendiği Mehmet Cemil’den boşanma kararı aldı.


ANLAŞMALI OLARAK BOŞANACAKLAR

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Mahkemeye başvuran ikili, önümüzdeki günlerde boşanacak. Boşanma kararını aileleriyle paylaşan çift işlemler için mahkemeye başvurdu. Karşılıklı anlaşarak boşanacak olan çiftin davası önümüzdeki günlerde görülecek.

 Begüm Birgören ile Mehmet Cemil'in kısa sürdü! Boşanıyorlar...

1.5 yıldır birlikte olduğu eğitim kurumu yöneticisi Mehmet Cemil ile pandemi dönemi olduğu için Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kıyılan sade bir nikâhla dünya evine giren Begüm Birgören'in evliliği kısa sürdü.

 

 

Begüm Birgören ile Mehmet Cemil'in kısa sürdü! Boşanıyorlar... ile ilgili etiketler boşanma begüm birgören Mehmet Cemil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.