Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme!

Bedelli askerlikte 2. dönem celp bilgileri e-Devlet'te yayınlandı. Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik için 474 bin 955 kişi başvurduğunu, başvurusunu tamamlayan yükümlü sayısının ise 125 bin 344 olduğunu açıkladı.

Bedelli askerlikte 2. dönem celp bilgileri yayınlandı. Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik için 474 bin 955 kişi başvurduğunu, başvurusunu tamamlayan yükümlü sayısının ise 125 bin 344 olduğunu açıkladı.

İlk 3 döneme ait temel eğitime planlanan yükümlülerin birlik bilgileri, yoklama durumları ve sevk evraklarını alabilecekleri tarihler de belirlendi.

Bedelli askerlikte ikinci celp dönemi 6 Ekim, üçüncü celp dönemi ise 27 Ekim'de başlayacak.

E-DEVLET'TE YAYINLANDI

Bu dönemde birliklerine teslim olacak yükümlüler ise 6 Eylül ve 27 Eylül günlerinde yine e-Devlet'te ilan edildi. Buna göre başvurusunu tamamlayan 61 bin 843 kişi, 3 aylık sürenin bitmesi beklenmeden 21 gün askere alınacak.

Bedelli Askerliğe ise toplamda 600 bin kişinin başvurması bekleniyor.

Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! ile ilgili etiketler Bedelli askerlik e-Devlet 2. dönem celp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.