Müjde! Bedelli askerlik için 4 - 5 alternatif hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bedelli askerlik için tüm alternatiflerin hazır olduğunu açıkladı. Canikli "Yaş, ücret ve birtakım teknik ayrıntılarla inceliyoruz. 4 ya da 5 alternatif üzerinde çalışıyoruz. Bedelli askerliğe başvuran hiç kimse askerlik hizmetinde bulunmayacak." diye konuştu.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi’nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı.

Bakan Canikli, bedelli askerlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Canikli'nin açıklaması şu şekilde:

Biz bedelli için tüm alternatiflerimizle hazırız. Aşağı yukarı dört yada beş seçenekle bedelliye hazırız. Yaş, ücret ve birtakım teknik ayrıntılarla inceliyoruz. Bedelli askerliğe başvuran hiç kimse askerlik hizmetinde bulunmayacaklar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bedelli talimatından sonra hazırlıklarımızı devreye sokacağız. Bütün yaşla ilgili ücretle ilgili formüllerimizi hazırladık. Öncelikle otomatik işleyen bir sistem kurmamız gerekiyor ancak kesinlikle zorunlu yükümlülüğü kaldırmayacağız. Zorunlu yükümlülük devam edecek.

Müjde! Bedelli askerlik için 4 - 5 alternatif hazır ile ilgili etiketler Nurettin Canikli Milli Savunma Bakanı Bedelli askerlik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.