Bebekleri havaya fırlatarak sevmeyin: Bebeklerin ölümüne sebep oluyor!

Sosyal medyada paylaşılan bebeklerin fırlatılması durumunda oluşabilecek sağlık sorunlarını konu alan video, kısa sürede viral oldu. Bebeklerin fırlatılması hatta sallandırılması önemli sağlık sorunlarına sebep olabiliyor.

Bebekleri severken iki kere düşünün. Bebekleri severken havaya fırlatarak, onları sallandırarak sevgimizi gösteriyoruz. Bunları yaparken farkında olmadığımız zararları bebekte oluşturuyoruz. Sosyal medyada paylaşılan bu video, bebeği havaya fırlatmanın aslında bebeğe ne kadar zarar verdiğini anlatıyor.

Bebeklerin havaya fırlatılarak sevilmesi sırasında boyundan beyne giden damarlarda yırtılmalar oluşuyor, bu durumda beyin kanamasına yol açıyor. Bebeklerin boyun kasları çok zayıf olduğu için çocukları severken havaya atma, güldürmek için silkelemek önemli sağlık sorunlarına neden olabilir.

Sosyal medyada paylaşılan; bebeklerin sallanması ve fırlatılması durumunda bebekte meydana gelecek durumları anlatan bu video kısa zamanda binlerce kişi tarafından izlendi.

Bebekleri havaya fırlatarak sevmeyin: Bebeklerin ölümüne sebep oluyor! ile ilgili etiketler Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.