Bebek bekleyen Şükran Ovalı'ya çirkin ifadeler!

Geçtiğimiz günlerde eşi Caner Erkin'le yaptığı bir kaza sonrasında hamile olduğu ortaya çıkan Şükran Ovalı'ya sosyal medyadan çirkin bir yorum geldi. Bu yorumu gören Ovalı, sinirlerine hakim olamadı.

Şükran Ovalı'nın Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eşiyle birlikte seyir halindeyken, bir taksiye çarptığı ve ardından da kaçtığı iddia edilmişti. Olay anında ise Caner Erkin'in "Eşim hamile" sözleri üzerine çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı. Konuya ilişkin açıklama Caner Erkin'in eşi oyuncu Şükran Ovalı'dan geldi.

"SÖYLENENLER İFTİRA"

Şükran Ovalı "Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır" dedi.

"İNŞALLAH ÜZERİNİZDEN BELA EKSİK OLMAZ"

Şükran Ovalı 'nın yaptığı açıklamanın altına bir takipçisi "İnşallah üzerinizden bela eksik olmaz" diyerek çirkin bir yorum yaptı. Ovalı, bu yoruma çıldırdı ve takipçisine "Vicdansız, Allahsız! Bir de kadın olacaksın" diyerek ateş püskürdü.

İşte o yorum:

640xauto_1

Bebek bekleyen Şükran Ovalı'ya çirkin ifadeler! ile ilgili etiketler Şükran Ovalı Caner Erkin Instagram yorum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.