Bebeğinin yanında öldürülmüştü! Katili yakalandı

Ankara'da 40 günlük bebeğinin yanında ölü bulunan Nazmiye Koyuncu'nın sır cinayeti çözüldü. 20 bıçak darbesi ile öldürüldüğü belirlenen Koyuncu'nun cinayeti ile ilgili daha önce eşi, kaynanası ve kayınpederi gözaltına alınmıştı. Polis yatakta bulunan kanlı parmak izinden gerçek katili tespit edip yakaladı...

Ankara’nın Çubuk ilçesinde 40 günlük bebeğinin yanında ikisi boğazından olmak üzere 20 bıçak darbesiyle vahşice öldürülen Nazmiye Koyuncu cinayeti çözüldü.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, evde bulunan kanlı parmak izinden yola çıkarak belirlediği şüpheli Ramazan Dirgen’i Çubuk’ta yakaladı.

Kendisi de evli ve eşi hamile olan Dirgen, sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ederken, Nazmiye Koyuncu ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

Bebeğinin yanında öldürülmüştü! Katili yakalandı

Dirgen’in ifadesinde, “Nazmiye ile gönül ilişkimiz vardı. Evlendikten sonra da görüşmeye devam ediyorduk. Cinayet günü de eve gittim. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Nasıl oldu anlayamadım” dediği öğrenildi.

CÜZDAN VE KÜPESİNİ DE ALMIŞ

Yapılan araştırmalarda Ramazan Dirgen'in eve girip, Nazmiye Koyuncu'yu bıçakladıktan sonra cüzdan ve küpelerini de alarak kaçtığı tespit edildi. 

Bebeğinin yanında öldürülmüştü! Katili yakalandı - Resim : 2

Gözaltına alınan Dirgen'in kullandığı araçta ve evinde yapılan aramada olayda kullandığı 2 bıçak ile olay günü giydiği kan lekeleri bulunan elbiseleri ve ölen Nazmiye Koyuncu'ya ait cüzdan ile küpesi de ele geçirildi.

Şüphelinin, Cinayet Büro Amirliği'deki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği de belirtildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Dirgen, Adliye’ye sevk edildi.

Bebeğinin yanında öldürülmüştü! Katili yakalandı ile ilgili etiketler Ankara cinayet Çubuk parmak izi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.