Bebeğini bir evin kapısına bırakan annenin ifadesi ortaya çıktı

Burdur'da bebeğini başka birinin kapısının önüne bırakan anne, gözaltına alınmıştı... O cani annenin ifadesi ortaya çıktı. Anne, kocasından korktuğu için çocuğu komşularının kapısının önüne bıraktığını belirtti.

Burdur'un Karacaören köyünde kapının önüne bırakılan bebeğin annesi olduğunu iddia kadın hastanede yapılan testler ve jandarmada alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"BEBEK KOCAMDAN"

Burdur'un Karacaören köyünde bir evin kapısına bırakılan ve sabah ev sahibi tarafından bulunan bebekle ilgili aynı köyde yaşayan ve bebeğin kendisine ait olduğunu iddia eden kadın hakkında inceleme başlatılmıştı.

Bebeğin annesi olduğunu iddia eden kadın hastanede yapılan testlerin ardından ifadesinin alınması üzerine Burdur İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Kadının ifadesinde 'Kendisinin üç çocuğunun daha olduğunu, bu çocuğun da kocasından olduğunu söyledi. Bebeği tek başına doğurduğunu, kocasından korktuğu için çocuğu komşularının kapısının önüne bıraktığını, onların bebeğe sahip çıkacaklarını düşündüğü için bunu yaptığını' söylediği aktarıldı.

 Bebeğini bir evin kapısına bırakmıştı! İfadesi ortaya çıktı... Dikkat çeken detay

Burdur merkeze bağlı Karacaören köyünde Mehmet Mustafa Taşlıoğlu, sabah evden çıktığında kapının önünde kundakta göbek bağı dahi düşmemiş bebekle karşılaştı. Bebeği hemen içeri alıp sobayı yakarak ısıtmaya çalışan Taşlıoğlu, durumu köy muhtarına bildirdi.

 

Bebeğini bir evin kapısına bırakan annenin ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Burdur Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.