BDDK'dan şirketlere kredi kolaylığı getirildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu, kredi kullanacak şirketlere belge kolaylığı getirdi. Yeni karara göre; kredi alan şirketler beyanlarını 3 ay sonra yapabilecek.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), döviz varlığı olan şirketlerin TL kredi kullanımına sınırlama getiren düzenlemeninin esnetildiğini açıkladı.

Yeni karara göre; şirketler, bağımsız denetciye onaylatarak bankalara verecekleri belgeleri yeminli mali müşavir onayıyla da alabilecek.

Kredi kullanabilmek için belge verme yükümlülüğü olam şirketlere beyanları esas alınarak kredi verilecek. Kredi alan sirket beyanlarını doğrulayan belgeleri 3 ay sonra verebilecek.

BDDK'dan şirketlere kredi kolaylığı getirildi ile ilgili etiketler BDDK Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kredi kolaylığı şirket kredileri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.