BBC sunucusu Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı perişan etti

BBC sunucusu Stephen Sackur, programında konuk olarak ağırladığı Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı sert sözlerle eleştirdi. Sackur, Paşinyan'a ''Siz kesinlikle bir barış elçisi değilsiniz'' dedi.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, BBC’de programa katıldı. Dağlık Karabağ’daki çatışmaların konuşulduğu programda Ermenistan Başbakanı Paşinyan, "Artsakh ismi binlerce yıllıktır" deyince BBC sunucusu Stephen Sackur'dan tepki geldi.

Gazeteci Sackur, "Sayın Başbakan, sizin binlerce yıllık tarihinizi inceleyemeyiz. Yapabileceğimiz bugüne ait gerçeklere değinmek. BM Genel Kurulu yayınladığı bir tasarı ile açıkça Azerbaycan'ın işgal edilmiş topraklarından Ermeni güçlerin acilen, tamamen ve koşulsuz çekilmesini talep ediyor. Uluslararası hukuka göre sizin güçleriniz işgalci. Siz oraya gidip o toprakların size ait olduğundan bahsetmeyi seçtiniz. Siz kesin olarak barış elçisi değilsiniz.'' ifadelerini kullandı.

BBC sunucusu Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı perişan etti ile ilgili etiketler BBC Ermenistan paşinyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.