BBC algı operasyonuna devam ediyor: Bu kez Türk bayrağını alet ettiler

İngiliz yayın kuruluşu BBC, İsrail'in savaş suçlarını meşrulaştırmak için elinden geleni yaparken algı operasyonuna devam ediyor. BBC Türkçe servisi bu kez Türk bayrağını algı operasyonuna alet etti.

Türkiye ile ilgili her olayda algı operasyonuna soyunan İngiliz yayın kuruluşu BBC, Türkçe servisi üzerinden yeni bir skandala daha imza attı.

TÜRK BAYRAĞI İLE ALGI YAPTILAR

Londra'da düzenlenen Gazze'ye destek yürüyüşünü "Gazze'ye destek yürüyüşündeki 'cihad' sloganı: İçişleri Bakanı Braverman, Londra polis müdürü ile görüşecek" başlığıyla paylaşan BBC, haberin kapağında elinde Türk bayrağı olan bir kadını kullandı.

BBC algı operasyonuna devam ediyor: Bu kez Türk bayrağını alet ettiler

SAVAŞIN BAŞINDAN BERİ ALGIYA DEVAM EDİYORLAR

İsrail'in Gazze'deki masumları katletmesine sessiz kalarak savaş suçlarını örtmek için algı operasyonlarına devam eden BBC, geçtiğimiz gün yaşanan bir olayda kamuoyunu yanılttığını kabul etmişti.

BBC'nin, geçtiğimiz hafta İngiltere'deki Filistin'e destek yürüyüşlerini "Hamas'a destek" olarak nitelemesi, ülkede tepkilere neden olmuştu. Gelen tepkiler ardından BBC'den "İngiltere genelinde düzenlenen ve insanların Hamas'ı desteklediklerini dile getirdikleri gösterilerden bahsetmiştik. Bunun olumsuz bir ifade olduğunu ve Filistin yanlısı gösterilere ilişkin yanıltıcı bir tanımlama olduğunu kabul ediyoruz." açıklaması yapılmıştı.

BBC algı operasyonuna devam ediyor: Bu kez Türk bayrağını alet ettiler ile ilgili etiketler BBC Türk bayrağı Filistin İsrail Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.