Gençlerbirliği deplasmanda BB Erzurumspor'u Sefa Yılmaz'la devirdi

Geçen hafta evinde lider A. Alanyaspor'u mağlup eden Gençlerbirliği, 12. hafta mücadelesinde de BB Erzurumspor'u deplasmanda 0-1 mağlup ederek alt sıralardan kurtulmak adına kritik bir sınavı geçti. Mavi-Beyazlılar ise yeni hocası Hüseyin Cimşir yönetiminde 3'te 0 yaparken gol dahi atamadı.

Süper Lig'in 12. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Gençlerbirliği, 3 puanı tek golle aldı: 0-1. Başkent ekibine galibiyeti getiren golü 81'de Sefa Yılmaz attı. Ev sahibinin 90'da İbrahim Sissoko'yla bulduğu gol, elle oynama nedeniyle gol değeri kazanmadı. 

Sefa Yılmaz, Gençlerbirliği kulüp tarihinin 2000. golüne imza attı.

Teknik direktör değişiminden sonra ilk galibiyetini geçen hafta lider Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek alan Kırmızı-Siyahlılar, Mehmet Kaplan yönetiminde üst üst 2. galibiyetini elde etti.

Başkent derbisi öncesi moral bulan Gençlerbirliği, puanını 11'e yükseltti.

9. haftada Mehmet Özdilek'le yollarını ayırdıktan sonra Hüseyin Cimşir'i takımın başına geçiren Erzurum ise yeni hocasıyla 3. maçından da sahadan mağlup ayrıldı. Mavi-Beyazlılar bu 3 maçta gol dahi atamazken ve Beşiktaş deplasmanı öncesi 9 puanda kaldı.

Gençlerbirliği deplasmanda BB Erzurumspor'u Sefa Yılmaz'la devirdi

Gençlerbirliği deplasmanda BB Erzurumspor'u Sefa Yılmaz'la devirdi ile ilgili etiketler Gençlerbirliği sefa yılmaz BB Erzurumspor Mehmet Kaplan Hüseyin Çimşir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.