BB Erzurumspor-Fatih Karagümrük 2-2 berabere

Kümede kalma savaşı veren BB Erzurumspor 1-0 öne geçip 1-2 geriye düştüğü Fatih Karagümrük maçında 1 puanı almayı başardı. İstanbul ekibinde Andrea Bertolacci etkisi devam ediyor...

Süper Lig'in 28. haftasında BB Erzurumspor'la Fatih Karagümrük 2-2 berabere kaldı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan ve Ali Şansalan'ın yönettiği maçta 1-0 öne geçen ancak 1-2 geriye düşen Erzurum, beraberliği kurtarmayı başardı.

Ev sahibi 17'de penaltıdan attığı golle öne geçti. Ricardo Gomes'in yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazanan Mavi-Beyazlılar'da Aatif Chahechouhe takımını 1-0 öne geçirdi. 2 maçtır mağlup olan Mesut Bakkal'ın öğrencileri 30'da kalesinde golü görünce soyunma odasına eşitlikle girildi. Karagümrük'ün İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Bertolacci bu hafta da nefis bir asist yaparken Artur Sobiech takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1.

BB Erzurumspor-Fatih Karagümrük 2-2 berabere

53'ta Alassane Ndao'nun sağdan ortasında Lucas Castro nefis bir gole imza attı ve Fatih Karagümrük deplasmanda 1-2 öne geçti. Senegalli sağ açık Ndao bu sezon 26 maçta 8 gol, 7 asistle oynuyor.

Geriye düşmesine rağmen pes etmeyen ve oyunun kontrolünü ele geçiren BB Erzurumspor, 63'te 2-2'yi buldu. Bergdich'in soldan ortasına bomboş durumda kafayı vuran Osman Çelik takımına beraberliği getirdi. Tecrübeli savunma oyuncusu Süper Lig kariyerinin ilk golünü attı.

Puanını 26 yapan Erzurum ekibi hafta sonu Göztepe deplasmanında... Teknik direktör Şenol Can yönetiminde ligin pozitif futbol oynayan ve dikkat çeken takımları arasında yer alan 41 puanlı  Karagümrük ise 29. haftada Ankaragücü'nü ağırlayacak.

BB Erzurumspor-Fatih Karagümrük 2-2 berabere - Resim : 2

BB Erzurumspor-Fatih Karagümrük 2-2 berabere ile ilgili etiketler BB Erzurumspor fatih karagümrük Andrea Bertolacci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.