Ateş hattındaki randevuda gülen taraf Denizlispor oldu

Süper Lig'in son iki sırasındaki takımları karşı karşıya getiren maçta Denizlispor deplasmanda BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti. Yeşil-Siyahlı Ege temsilcisi yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak yönetiminde 2'de 2 yaparken, Erzurum'un mağlubiyet serisi 5 maça çıktı.

Denizlispor'da Yalçın Koşukavak dönemi 2'de 2'yle başladı... Yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçta geçen hafta lider Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Yeşil-Siyahlılar, Erzurum deplasmanında da 1-2 galip geldi...

Ege temsilcisine galibiyeti getiren golleri 36 ve 55'te Hugo Rodallega kaydetti. 35 yaşındaki Kolombiyalı santrfor, son 5 haftada 5 gol atarken ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti. Alanya maçında da 3 puanı getiren golü Rodallega atmıştı. Teknik direktör krizi yaşayan Erzurum'un tek golü ise 69'da Emrah Başsan'dan geldi.

Ateş hattındaki randevuda gülen taraf Denizlispor oldu

Bu kritik galibiyetle puanını 12'ye yükselten Denizlispor, hafta sonu yine alt sıralardan kurtulmak isteyen bir takım olan Ankaragücü'nü ağırlayacak.

8. haftada Mehmet Özdilek'le, bu hafta da Hüseyin Cimşir'le yollarını ayıran Mavi-Beyazlılar ise 9 puanla son sırada kaldı. Üst üste 5 maç kaybeden BB Erzurumspor, 15. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Ateş hattındaki randevuda gülen taraf Denizlispor oldu ile ilgili etiketler Denizlispor Yalçın Koşukavak Hugo Rodallega BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.