Bayrampaşa'daki derin dondurucu vahşetinde kan donduran detay: Öldürdükten sonra fidye istemiş!

Bayrampaşa'da bir evde, dondurucuda cesedi bulunan Muhammed Nuh Kasadar'ın katil zanlısı Hakan Ö. adliyeye sevk edildi. Ailenin eski bir çalışanı olan Hakan Ö., poliste verdiği ifadesinde işlediği vahşi cinayeti tüm detayları ile anlattı. Hakan Ö.'nün vahşet sonrası aileyi arayarak fidye istediği öğrenildi.

Bayrampaşa'da bir evde, dondurucuda cesedi bulunan Muhammed Nuh Kasadar'ın katil zanlısı Hakan Ö. tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince, ailesinin 11 Temmuz'da kayıp başvurusunda bulunduğu 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın öldürülmesine ilişkin yapılan çalışmada gözaltına alınan Hakan Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Hakan Ö'nün emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, iple boğarak öldürdüğü maktulün cesedini parçalayarak dondurucuya koyduğunu söylediği öğrenildi.

Soruşturma savcılığına çıkarılan şüpheli, ifadesinin ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde sorgusu yapılan Hakan Ö. tutuklandı.

KAN DONDURAN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ailenin eski bir çalışanı olan Hakan Ö.'nün poliste verdiği ifadesinde işlediği vahşi cinayeti tüm detayları ile anlattı.

Mustafa Kasadar'ı iple boğarak öldürdükten sonra, banyoda parçalara ayırdığını ve iki ayrı derin dondurucuya koyduğunu anlatan Hakan Ö.'nün daha sonra aileyi arayarak fidye istediği öğrenildi.

Bayrampaşa'daki derin dondurucu vahşetinde kan donduran detay: Öldürdükten sonra fidye istemiş!

CENAZE YARIN KALDIRILACAK

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen Kasadar'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ın cenazesinin, yarın Fatih Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi.

 

Bayrampaşa'daki derin dondurucu vahşetinde kan donduran detay: Öldürdükten sonra fidye istemiş! ile ilgili etiketler Bayrampaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.