Bayrampaşa'da yakalanan DEAŞ'lıların yeni görüntüleri ortaya çıktı! / VİDEO

DEAŞ'lı teröristlerin bomba yükleyerek Bayrampaşa da bir alışveriş merkezinin açık otoparkına geçtiğimiz hafta sonu bıraktıklar araçtan yeni görüntüler ortaya çıktı. Aracın içerisinde saldırıyı düzenleyecek olan teröristler kameralara böyle yansıdı.

Operasyondan kısa bir sure önce AVM otoparkına girişi sırasında güvenlik kameralarına yakalanan otomobilin direksiyonun da gözaltına alınan 4 terörist arasında bulunan 2 bayandan birisinin oturduğu gözükürken, yanında bulunan erkek şahısın ise uzaktan kumandalı düzenek ile aracı patlattıktan sonra canlı bomba yelekleriyle intihar saldırısı yapmayı planlayan erkek terörist oturuyor.

bayrampasIa1

67 adet bomba düzeneği ve 2 canlı bomba yeleği, 2 silahla yakalanan teröristlerin emniyetteki gözaltıları devam ederken bugün akşam saatlerinde sorguya alınmaları bekleniyor.

bayrampasIa2

Terör uzmanı ekiplerce sorguya alınacak 2'si kadın 4 teröristin bağlantılarıyla ilgili soruşturma ise sürüyor.

bayrampasIa3

Bayrampaşa'da yakalanan DEAŞ'lıların yeni görüntüleri ortaya çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler DEAŞ Bayrampaşa Canlı Bomba bombalı araç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.