Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın! 9 kişi mahsur kaldı...

Bayrampaşa'da bir iş merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İş merkezinin bodrum katında çıkan yangında 9 kişinin mahsur kaldığı belirtildi. Gelen son bilgilere göre mahsur kalanlar sağ olarak kurtarıldı.

Son dakika haberi: İstanbul Bayrampaşa'da bir iş merkezinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yanan iş merkezinin bodrum katında mahsur kalan 9 kişi olduğu belirtiliyor.

DUMANDAN ETKİLENDİLER

Yıldırım Mahallesi Hür Sokak'taki 4 katlı bir iş merkezinin bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çevredeki birçok ilçeden itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Söndürme çalışmaları sırasında yoğun dumandan etkilenen itfaiye erlerine ambulansta ilk müdahale yapıldı. Bölgede yoğun duman oluşturan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

İşte bölgeden gelen ilk görüntüler...

Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın! 9 kişi mahsur kaldı...

Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın! 9 kişi mahsur kaldı... - Resim : 2

Bayrampaşa'da iş merkezinde yangın! 9 kişi mahsur kaldı... ile ilgili etiketler Bayrampaşa İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.