Bayramda yağış kapıda!

Bayram tatilini fırsat bilip Antalya'ya giden vatandaşlara kötü haber! Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göreAntalya'da bayramından ikinci gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'nı turizmin başkenti Antalya’da geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlere yağmur sürprizi geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre Antalya'da bayramından ikinci gününden itibaren gök gürültülü sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor.

BAYRAM BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

 Antalya’nın bazı ilçelerinde ise yağmurun yarın başlayacağı tahmin ediliyor. Yağmurlu havanın bayram boyunca etkili olması bekleniyor. Sıcaklık ise iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak.

Antalya’da bugün havanın az bulutlu ve açık, öğleden sonra parçalı bulutlu, Isparta ve Burdur il geneli ile Antalya'nın Elmalı ve Korkuteli ilçelerinde hafif sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bayramda yağış kapıda! ile ilgili etiketler hava durumu Ramazan Bayramı Antalya meteoroloj
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.