Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda otoyollar bedava mı? Kurban Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi?

Sürücüler, Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağını merakla bekliyor. Kabine Toplantısı'nda alınan karara göre, bu yıl Kurban Bayramı tatili 9 gün sürecek ve bayramın ilk günü 16 Haziran olarak belirlendi. Peki, Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda otoyollar bedava mı? Kurban Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi? İşte detaylar...

Sürücüler, Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağını heyecanla bekliyor. Kabine Toplantısı'nda alınan karara göre, bu yıl Kurban Bayramı tatili 9 gün sürecek ve 16 Haziran bayramın ilk günü olarak belirlendi. Peki, 2024 Kurban Bayramı'nda otoyol ve köprüler ücretsiz olacak mı? Kurban Bayramı süresince otoyollar ücretsiz mi olacak? Osmangazi ve Çanakkale Köprüleri de ücretsiz mi olacak? İşte ayrıntılar...

Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda otoyollar bedava mı? Kurban Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi?

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bu nedenle, Kurban Bayramı'nda da benzer bir uygulamanın olup olmayacağı büyük merak konusu. Sürücüler, özellikle Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ücretsiz mi sorularını araştırıyorlar.

BAYRAMDA OTOYOL VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ Mİ 2024?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyollarda geçişler ücretsiz olacak. Bu uygulama, 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'dan başlayarak, 24 Haziran Pazar günü saat 07.00'ye kadar devam edecek.

KURBAN BAYRAMI'NDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, bayram süresince toplu ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecek. 16-19 Haziran tarihleri arasında İBB'ye ait otobüsler, metrobüsler, metro ve şehir hatları ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca, İETT, Metro İstanbul ve Şehir Hatları gerekli hallerde ek seferler düzenleyecek. İBB Deniz Taksileri ise 7/24 hizmet vermeye devam edecek.

Bayram boyunca Kuzguncuk, Moda, Kadıköy, Beşiktaş ve Çubuklu Arabalı Vapur İskelesi'nde bulunan Vapur Kafeleri de açık olacak.

 
Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda otoyollar bedava mı? Kurban Bayramı'nda Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Köprüsü ücretsiz mi? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.