Bayram öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan peş peşe ziyaretler!

18 yıl aranın ardından dün CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde İspanya ve İtalya’yı sonrasında ise Amerika Birleşik Devletleri'ni (ABD) ziyaret edecek.

Seçimlerin ardından Türkiye siyasetinde 'yumuşama' döneminin yaşandığı bu günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yoğun bir ziyaret trafiği bekliyor. Dün CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünden itibaren yurt dışı turuna başlayacak.

18 YIL SONRA CHP ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası iadeyi ziyaret kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün 18 yıl aranın ardından CHP Genel Merkezi'ne gitti. Saat 16.00'da gerçekleşen ziyaret sonrası görüşmemenin detayları paylaşıldı.

YARIN İSPANYA'YA GİDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü ziyaretinin ardından bugün yurt dışı turuna çıkacak. Erdoğan, 12-13 Haziran'da İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in davetlisi olarak Madrid'e gidecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Madrid'de katılması beklenen İspanya-Türkiye İş Forumu'nda finans, yeşil dönüşüm, enerji, altyapı, ulaşım alanlarında gerçekleştirilecek panellerde iki ülke arasındaki ticari işbirliğinin artırılması hedefleniyor.

Diğer yandan ise görüşmede, Gazze’de ateşkesin sağlanması ve bölgeye insani yardımların ulaştırılması için yürütülen diplomatik girişimler de masaya yatırılacak.

14 HAZİRAN'DA İTALYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya ziyaretinin ardından ise bir diğer Avrupa ülkesi olan İtalya'ya gidecek. Erdoğan,14 Haziran'da İtalya'da düzenlenen G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılım sağlayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi'nde gerçekleştireceği görüşmelerde de Gazze konusunu öncelikli olarak gündemde tutacak.

BAYRAM SONRASI ABD ZİYARETİ

Kurban Bayramı sonrası da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretleri devam edecek. Cumhurbaşkanı 9-11 Temmuz tarihlerinde ise en önemli ziyaretlerinden birini Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirecek. Erdoğan, bayram sonrası Washington’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak. ABD'deki ziyaretinde birçok liderler görüşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile de görüşmesi bekleniyor. 

Bayram öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan peş peşe ziyaretler! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.