Bayraktar TB2 SİHA'nın satıldığı ülke sayısı 13'e yükseldi

BAYKAR Savunma, Silahsız İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB2'nin bir ülkeye daha satışını gerçekleştirdi. Bu anlaşma ile Bayraktar TB2 SİHA ihraç edilen ülke sayısı 13 oldu.

Türkiye'nin SİHA üreticisi BAYKAR Savunma, Silahsız İnsansız Hava Aracı (SİHA) Bayraktar TB2'nin yeni bir ülkeye daha ihraç edileceğini duyurdu.

BAYKAR'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yeni bir ülke ile daha Bayraktar TB2 SİHA ihracat sözleşmesinin tamamlandığı belirtildi. İhracat anlaşmasının yapıldığı ülkenin ismi açıklanmadı. Bu anlaşma ile Bayraktar TB2 SİHA'nın ihraç edildiği ülke sayısı 13'e ulaştı.

BAYKAR açıklamasında, "Bir ülkeyle daha #BayraktarTB2 SİHA ihracat sözleşmesini tamamladık. Bu anlaşma ile #BayraktarTB2 SİHA ihraç edilen ülke sayısı 13 oldu. #MilliTeknolojiHamlesi" ifadelerine yer verdi.

 

 

Bayraktar TB2 SİHA'nın satıldığı ülke sayısı 13'e yükseldi ile ilgili etiketler BAYKAR SİHA bayraktar tb2 ihracat sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.