Bayraktar TB-2'lere bu kez de Slovakya talip oldu!

Slovakya Savunma Bakanı Jaroslav Na, Türkiye’den Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı (SİHA) satın alınması için görüşmelere başladıklarını açıkladı. Paylaşımında TB-2 maketinin bir fotoğrafını kullanması, daha önceki ülkelerde yaşananların ardından 'resmi açıklamaya az kaldı' yorumlarına sebep oldu. Görünüşe göre artık Bayraktar TB-2 SİHA'larının kendi gelenekleri oluşmaya başladı.

Türkiye'nin ürettiği Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracına bu kez Slovakya talip oldu.

Slovakya Savunma Bakanı Jaroslav Na, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir Bayraktar TB-2 maketi paylaşarak Türkiye’den Bayraktar TB2 satın alınması için görüşmelerin başladığını duyurdu.

Bayraktar TB-2'lere bu kez de Slovakya talip oldu!

Bakan Jaroslav Na, "Slovakya ordusuna insansız hava aracı tedariki için çalışmalar devam ediyor. Sayın Bayraktar ile güzel bir görüşme gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR TB-2'NİN KENDİ GELENEKLERİ OLUŞMAYA BAŞLADI

Bayraktar TB-2'nin artık kendi 'gelenekleri' dahi var.

Daha önce de Bayraktar SİHA'larından satın alacak ülkelerin yetkilileri, resmi açıklamayı yapmadan kısa süre önce kendilerine verilen Bayraktar TB-2 maketlerinin fotoğraflarını paylaşmıştı.

Bayraktar TB-2'lere bu kez de Slovakya talip oldu! ile ilgili etiketler Slovakya Bayraktar tb2 gelenek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.