Baykar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve THY'den cevap geldi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve Türk Hava Yolları'ndan yanıt geldi. İşte detaylar...

ASELSAN, BAYKAR tarafından depremzede öğrencilerin eğitimine destek olmak adına başlatılan Gençlere Tablet bağış kampanyasına katıldı.

Baykar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve THY'den cevap geldi

ASELSAN 10 BİN ADET TABLET BAĞIŞLADI

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ın çağrısına katılan ASELSAN, Milli Eğitim Bakanlığı'na 10 bin adet tablet bağışladıklarını duyurdu.

Baykar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve THY'den cevap geldi - Resim : 2

ASELSAN, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey gençlerimizin parlak geleceğinin önünde duramaz. Teknofest paydaşı olarak, ASELSAN'ımızın Asil Derneği üzerinden YKS ve LGS'ye girecek afet bölgesindeki öğrenciler için 10.000 tableti Milli Eğitim Bakanlığımıza bağışlıyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Baykar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve THY'den cevap geldi - Resim : 3

TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN SELÇUK BAYRAKTAR ÇAĞRISINA YANIT

YKS ve LGS'ye girecek olan depremzede gençler için başlatılan 'Gençlere tablet kampanyasına' Türk Hava Yolları (THY) 5 bin adet tabletle desteğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak THY Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları olarak, depremden etkilenen öğrencilerimiz için 5 adet tableti Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlıyoruz. Tüm milletimizi ve kurumlarımızı gençlere tablet kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz" denildi.

 

Baykar'ın depremzede öğrencilere tablet çağrısına ASELSAN ve THY'den cevap geldi ile ilgili etiketler ekonomi BAYKAR Selçuk Bayraktar ASELSAN Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.