BAYKAR'ı iftiralarla hedef alanlara Haluk Bayraktar'dan çok net cevap

Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesinde önemli bir paya sahip olan BAYKAR’ı hedef alanlarla ilgili açıklama yapan BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar “BAYKAR hakkında söylediklerinizi hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla milletimize havale ediyoruz.” dedi. Sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda geçmişte yaptığı konuşmaya atıfta bulunan Haluk Bayraktar “Anlayana…” diyerek bir video paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, milli teknoloji hamlesinde önemli bir paya sahip olan BAYKAR şirketini hedef aldı. İHA'lar ve SİHA'lar üreten BAYKAR'a ilişkin soruya, "Burada yanlış şu, devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, aşağı yukarı tek şirkete aktarılıyor" yanıtını veren Babacan'a BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar çok net bir şekilde yanıt verdi.

Baykar Teknoloji CEO’su Haluk Bayraktar Baykar'ın kuruluşu bu sözlerle anlatmıştı:

Baykar 40 yıllık bir firma. Baykar tek bir matkapla kurulmuş bir firma. Bizim çocukluğumuz torna tezgahlarında çalışarak, CNC programlama yaparak geçti. Babamla kokulu, paslı atölyeler içerisinde…

Baykar ne devletten ne özel sektörden tek bir kuruş kredi kullanmamış bir firma. 

Baykar şu an geldiği noktada yaptığı satışların %98’i ihracat. Böyle bir firma örneği başka bir yerde gösteremezsiniz.

 

BAYKAR'ı iftiralarla hedef alanlara Haluk Bayraktar'dan çok net cevap ile ilgili etiketler BAYKAR
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.