Çirkin iftiralar hakkında Baykar'dan yeni açıklama: Hukuki süreç başlatılacaktır

Baykar'dan firma ve Selçuk Bayraktar'a atılan çirkin iftiralar hakkında yeni açıklama geldi. Açıklamada, "Gerçekle ilgisi olmayan bu iftiraları yayanlarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır" denildi.

Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı

Baykar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım şu şekilde:

"Türkiye'nin milli insansız hava aracı sistemlerini geliştiren Baykar, sosyal medya mecralarında sistematik bir yalan ve iftira kampanyasına maruz kalmaktadır. Gerçekle ilgisi olmayan bu iftiraları yayanlarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır."

 

Türkiye'nin milli insansız hava aracı sistemlerini geliştiren Baykar, sosyal medya mecralarında sistematik bir yalan ve iftira kampanyasına maruz kalmaktadır. Gerçekle ilgisi olmayan bu iftiraları yayanlarla ilgili gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır.

— BAYKAR (@BaykarTech) April 13, 2024

Çirkin iftiralar hakkında Baykar'dan yeni açıklama: Hukuki süreç başlatılacaktır ile ilgili etiketler BAYKAR
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.