Baykar’dan ülke ekonomisine 12.2 milyar liralık katkı

Dünyanın en büyük İHA ve SİHA üreticisi Baykar Teknoloji, Türkiye ve dünyaya katkıda rekorlar kırıyor. Şirket, 2023 yılında toplam 6.4 milyar TL, 2021 ve 2022 vergi rekortmeni olan firma ortakları Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar da 800 milyon TL vergi ödedi. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Dünyanın en büyük İHA ve SİHA üreticisi Baykar Teknoloji, Türkiye ve dünyaya katkıda rekorlar kırıyor. Şirket, 2023 yılında toplam 6.4 milyar TL, 2021 ve 2022 vergi rekortmeni olan firma ortakları Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar da 800 milyon TL vergi ödedi.

Baykar’dan ülke ekonomisine 12.2 milyar liralık katkı

Şirketten yapılan açıklamada, “Bunun yanı sıra Baykar olarak deprem felaketi sonrasında milletimize olan sorumluluğumuzu unutmadık. Konteyner kent ve aşevleri kurduğumuz deprem bölgesinde halihazırda 1012 kalıcı konutun inşaatı da süratle devam ediyor.

Depremzede kardeşlerimiz ve zulüm altında var olma mücadelesi veren mazlum Filistin halkına toplamda 5 milyar TL'lik yardım gerçekleştirdik. Sadece 2023 yılında ülkemize vergi ve bağış yoluyla toplamda 12.2 milyar TL doğrudan katkı sağladık.” denildi.

Baykar’dan ülke ekonomisine 12.2 milyar liralık katkı - Resim : 2

Baykar’dan ülke ekonomisine 12.2 milyar liralık katkı ile ilgili etiketler ekonomi BAYKAR
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.