Bayern Münih'ten Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'te 5 futbolcu, yapılan son idmanda yer almadı. Bir süredir sakatlıkları bulunan oyuncular ise takımla çalıştı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi Bayern Münih'te flaş bir gelişme yaşandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 5 futbolcu çeşitli sebeplerden dolayı yapılan son idmanda yer almadı.

5 FUTBOLCU YER ALMADI

Hastalanan Jamal Musiala ve Noussair Mazraoui ile birlikte ayak bileğinde sorun yaşayan Kingsley Coman'ın idmanda yer almadığı belirtildi. Ayrıca, Leroy Sane ve Sven Ulreich'in de dinlendirildiği açıklandı.

3 İSİM GERİ DÖNDÜ

Öte yandan tedavileri tamamlanan Serge Gnabry, Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro'nun takımla çalışmalara başladığı aktarıldı.

Galatasaray, İstanbul'da karşı karşıya geldiği Alman devine 3-1 mağlup olmuştu. Sarı kırmızılı takım, 8 Kasım Çarşamba günü Bayern Münih ile Almanya'da karşılaşacak.

Bayern Münih'ten Galatasaray'a bir iyi bir kötü haber ile ilgili etiketler Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.