Bayern Münih'te Robert Lewandowski şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu ve bu sezonun da büyük favorisi Bayern Münih, PSG eşleşmesi öncesi Robert Lewandowski'yi kaybetti. Milli takımda sakatlanan Polonyalı golcünün yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bayern Münih'in gol makinesi Robert Lewandowski milli takımda sakatlandı. Polonya'nın Andorra'yı 3-0 mağlup ettiği 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında sakatlanan yıldız futbolcuya 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Bayern'den yapılan açıklamada, "Robert Lewandowski sağ dizinde bir bağ gerginliği yaşadı ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak" bilgisi verildi.

Polonya Milli Takımı formasıyla 118 maça çıkan 32 yaşındaki santrfor 66 golle ülkesinin en çok gol atan futbolcusu konumunda.

Pazar günü oynanan 3-0'lık Andorra maçında 2 gol atan Lewa, sakatlanarak 63'te oyundan alınmıştı. Münih'te kulüp doktoru tarafından tedavi edilen ve esneme tespit edilen yıldız isim Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Paris Saint-Germain maçlarında forma giyemeyecek. Fransız devine karşı Eric Maxim Choupo-Moting'in oynaması bekleniyor. Kamerunlu golcü eski takımına karşı mücadele edecek.

Bu sezon Devler Ligi'nde 6 maçta 5 golü bulunan Robert Lewandowski, Bundesliga'da ise 25 maçta 35 gol-6 asistlik müthiş bir performans sergilemişti. 

Bayern Münih'te Robert Lewandowski şoku! ile ilgili etiketler Bayern Münih Polonya Robert Lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.