Bayern Münih yıldız oyuncu için randevu istedi

Alman devi Bayern Münih, Abdülkadir’i izlemek için Trabzonspor’dan izin isteyerek maçlarına scout göndereceğini bildirdi.

Trabzonspor'da geleceğin yıldızı olarak görülen Abdülkadir Ömür için Avrupa kulüpleri adeta sıraya girdi... Almanya ekibi Bayern Münih'in, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor kulübüyle irtibata geçtiği ve bordo-mavili yöneticilerlebir yazışma yaptığı öğrenildi. Ömür'ün maçlarını statta izlemek isteyen Münih'in, Trabzonspor'dan randevu talep ettiği ve 18 yaşındaki yıldız için Trabzon'a scout ekibi göndereceği ileri sürüldü.

MADRİD OYUN GÖRÜŞÜNÜ BEĞENDİ

Abdülkadir için Münih'in yanı sıra, dün İspanya basınında Atletico Madrid ve Arsenal iddiası ortaya atıldı. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, 'Türk Hagi' olarak gösterilen Ömür'e, Atletico'nun talip olduğu ileri sürüldü. İspanyol ekibinin 18'lik Ömür'ü takip etmesinde, oyuncunun pas kalitesi ve ileri oyun görüşünün de etkili olduğu bildirildi. Bordomavili kulübün Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Abdülkadir'in yanı sıra Yusuf Yazıcı'ya da Avrupa kulüplerinin ilgisi olduğunu doğrulamıştı.

İspanyol basını, Abdülkadir-Atletico Madrid flörtünü sayfalarına taşıdı.

Trabzonspor, Avrupa kulüplerinin peşinde olduğu Abdülkadir ile geçtiğimiz ay masaya oturmuş ve 2022'ye kadar mukavele imzalamıştı.

Bayern Münih yıldız oyuncu için randevu istedi ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer bayren münih abdulkadir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.