Bayern Münih sezona kupayla başladı! Leipzig'i 5-3 mağlup etti

Almanya Süper Kupası finalinde Bayern Münih ile Leipzig karşı karşıya geldi. Red Bull Arena'da oynanan mücadeleyi 5-3 kazanan Bayern Münih kupayı müzesine götürdü. Bavyera temsilcisine 10. şampiyonluğu getiren golleri Jamal Musiala, Sadio Mane, Benjamin Pavard, Serge Gnabry ve Leroy Sane attı. Leipzig'in golleri ise Marcel Halstenberg, Christopher Nkunku ve Dani Olmo'dan geldi.

Almanya Süper Kupası'nda Bayern Münih ve Leipzig karşı karşıya geldi.

DEVREYE BAYERN MUNIH 3-0 ÖNDER GİRDİ

Karşılaşmanın 14. dakikasında Bayern Münih, Jamal Musiala'nın golüyle 1-0 öne geçerken yeni tranfer Sadio Mane, 31. dakikada skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının son dakikasında ise Benjamin Pavard, farkı 3'e çıkardı ve devreye Bayern Münih'in 3-0'lık üstünlüğüyle girilidi.

Bayern Münih sezona kupayla başladı! Leipzig'i 5-3 mağlup etti

SANE SON NOKTAYI KOYDU, BAYERN, LEIPZIG'I 5-3 MAĞLUP ETTİ

İkinci yarıda farkı azaltmak için baskısını artıran Leipzig, 59'da Marcel Halstenberg'le farkı 2'ye indirirken 66. dakika Serge Gnabry, farkı tekrar 3'e çıkardı. Mücadelenin son bölümüne 4-1'lik Bayern Münih üstünlüğüyle girilirken Leipzig'de Christopher Nkunku, 77. dakikada penaltıdan bulduğu golle skoru 4-2'ye getirdi. 89. dakikada Dominik Szoboszlai'nin asistinde Daniel Olmo, Leipzig'in 3. golünü kaydetti ve skor 4-3 oldu. Karşılaşmada normal sürenin uzatma bölümüne 4-3'lük Bayern Münih üstünlüğüyle girilirken Leipzig'in beraberliği aradığı dakikalarda oyuna sonradan dahil olan Leroy Sane, Bayern Münih'in 5. golünü attı ve skoru belirledi.

Bayern Münih sezona kupayla başladı! Leipzig'i 5-3 mağlup etti - Resim : 2

SÜPER KUPA 9. KEZ BAVYERA EKİBİNE GİTTİ

Bu sonuçla birlikte Bayern Münih, yeni sezona kupayla başlarken Bavyera ekibi Almanya Süper Kupası'nı 9. kez müzesine götürdü. Bayern Münih, Bundesliga'da yeni sezona Eintracht Frankfurt deplasmanında başlayacak. Leipzig ise Stuttgart'a konuk olacak.

 
Bayern Münih sezona kupayla başladı! Leipzig'i 5-3 mağlup etti ile ilgili etiketler Bayern Münih leipzig Almanya Süper Kupası süper kupa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.