Bayern Münih, Real Madrid'in yıldız oyuncusunu kiraladı...

Bayern Münih, Real Madrid’in Kolombiyalı yıldız oyuncusu James Rodriguez’i satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiraladığını duyurdu.

Almanya Bundesliga’nın köklü kulübü Bayern Münih Corentin Tolisso, Serge Gnabry gibi önemli transferlerine bir yenisini ekledi. Bavyera ekibi Real Madrid’in yıldız oyuncusu James Rodriguez’i kadrosuna kattı.

Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, “James çok yönlü bir oyuncu. O, gol yollarında önemli bir tehdit. Bu transfer ile ekibimizin kalitesini daha da artıracaktır” ifadelerini kullandı.

james-rodriguez-21-12

Kulübün açıklamasında maddi detaylara yer verilmezken, 2 senelik kiralama bedelinin 10 milyon Euro ve satın alma bedelinin ise 35 milyon Euro olduğu Alman medyasında yer aldı.

Carlo Ancelotti döneminde Real Madrid’e transfer olan 24 yaşındaki Kolombiyalı yıldız oyuncu daha önceleri, Banfield, Porto, Monaco formaları giydi.

Bayern Münih, Real Madrid'in yıldız oyuncusunu kiraladı... ile ilgili etiketler James Rodriguez Bayern Münih Real Madrid Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.