Bayern Münih, Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane’yi resmen kadrosuna kattı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'un Senegalli yıldızı Sadio Mane'yi transfer ettiğini duyurdu. Alman kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki Mane ile 30 Haziran 2025'e kadar sürecek 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bayern Münih, Liverpool'un yıldız ismi Mane'yi renklerine bağladı. İmza töreninde açıklamada bulunan Senegalli yıldız, “Münih’te, FC Bayern ile birlikte olduğum için çok mutluyum. Bu büyük kulübün ilgisini en başından beri hissettim. Bu meydan okuma için doğru zaman. Kulüple uluslararası alanda da çok şey başarmak istiyorum. Salzburg’da geçirdiğim süre boyunca bir çok Bayern maçını takip ettim. Bu kulübü seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Bayern Münih, Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane’yi resmen kadrosuna kattı

2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında RB Salzburg ile Avusturya Ligi ve kupa şampiyonlukları yaşayan Mane, 1 Temmuz 2016’da transfer olduğu Liverpool’da kariyerinin zirvesine çıktı. Senegalli yıldız, 269 maçta 120 gol atarken, Liverpool formasıyla; 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 1 Premier Lig şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupa, 1 FA Cup ve 1 İngiltere Lig Kupası kazandı.

30 yaşındaki forvet, ülkesi Senegal ile Afrika Uluslar Kupası’nda da şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Bayern Münih, Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane’yi resmen kadrosuna kattı - Resim : 2

Bayern Münih, Liverpool’un Senegalli yıldızı Sadio Mane’yi resmen kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Bayern Münih Almanya Sadio Mane Liverpool İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.