Galatasaray, Devler Ligi'nde Bayern Münih'e konuk oluyor: İşte muhtemel 11'ler

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler belli oldu. Peki Bayern Münih-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar ilk 3 maç sonucunda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi aldı.

Galatasaray kendi evinde Kopenhag ile 2-2 berabera kalırken, deplasmanda Manchester United'ı 3-2 mağlup etmişti. Son olarak ise konuk ettiği Bayern Münih'e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Alman devi Bayern Münih, 4'te 4 ile gurubun lideri konumunda.

BAYERN MÜNİH-GALATASARAY MAÇI, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ YAYINLANACAK MI?

Galatasaray'ın Bayern Münih'e konuk olacağı maç bu kaşam (8 Kasım) saat 23.00'te başlayacak ve EXXEN üzerinden yayınlanacak.

Karşılaşmanın şifreli olarak yayınlanması bekleniyor. Fakat son haftalarda da gördüğümüz gibi maç saatinde değişiklik yaşanabiliyor.

MUHTEMEL 11'LER

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui-Upamecano-Min Jae-Davies, Kimmich-Goretzka, Coman-Musiala-Sane, Kane

Galatasaray: Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Ziyech-Kerem Aktürkoğlu.-Zaha, Icardi

Galatasaray, Devler Ligi'nde Bayern Münih'e konuk oluyor: İşte muhtemel 11'ler

MUSLERA'NIN NDURUMU BELİRSİZ

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yapılan Kasımpaşa mücadelesinde sakatlanan Fernando Muslera, maç kadrosunda yer alıyor. Fakat oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Muslera'nın forma giyememesi durumunda kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

2 haftadır sakatlığı nedeniyle idman yapmayan fakat maçlarda forma giyen Mauro Icardi de yine iğne tedavisiyle maça çıkacak.

Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Galatasaray, Devler Ligi'nde Bayern Münih'e konuk oluyor: İşte muhtemel 11'ler - Resim : 2

BAYERN MÜNİH'İN EKSİKLERİ

Bayern Münih'te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray, Devler Ligi'nde Bayern Münih'e konuk oluyor: İşte muhtemel 11'ler ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.