Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı?

Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman? Şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi öncesinde heyecan sürüyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Devler Ligi'nde Bayern Münih deplasmanına gidecek. G Grubu'nu 14 puan ile lider tamamlayan ekibimiz ikinci turda Bavyera takımı ile eşleşti. Bu zorlu mücadele vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılmakta. Devre arasında Cenk Tosun'u Everton'a satan Kara Kartallar, takımına Larin ve Vagner Love'ı kadrosuna katmıştı. Peki, Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Temsilcimiz Beşiktaş Bayern Münih deplasmanında maça çıkacak... Devler Ligi'nde G Grubu'nu lider bitiren siyah beyazlı ekip zorlu Almanya deplasmanında. Golcü yıldızını Everton'a satan Beşiktaş kadrosunu Cyle Larin ve Vagner Love ile güçlendirdi. Grubu lider bitiren temsilcimiz Türkiye tarihine geçmişti. zorluk kurada rakibi ise Bavyera ekibi oldu. Peki, Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta? Detaylar haberimizde...

MAA_AAFRESAZ_MA_Bayern_MAnih_BeAiktaA_maAA_hangi_kanalda_Saat_kaAta_MAnih_BJK_ne_zaman_iAerik

KARA KARTAL DEVLER LİGİ'NDEN PARA BASTI

Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti.

Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Beşiktaş, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu (230 milyon TL) cebine koydu.

İŞTE SON 16 TURUNDAKİ EŞLEŞMELER!

Juventus - Tottenham
Basel - Manchester City
Porto - Liverpool
Sevilla - Manchester United
Real Madrid - PSG
Shakhtar Donetsk - Roma
Chelsea - Barcelona

FİKRET ORMAN'DAN KURA AÇIKLAMASI

Fikret Orman kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Bayern tabii ki zor bir rakip ama biz de çantada keklik değiliz. Zevkli, rekabeti yüksek maçlar oynanacak. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız. Önümüzde 2.5 ay kadar bir zaman var. Bu süreci iyi değerlendirip iyi bir hazırlık yapacağız. Hayırlısı olsun. Bayern Münih'in mutlu olması lazım büyük bir kulüple oynayacağı için." dedi.

DEV MAÇA RUMEN HAKEM

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın, Bundesliga devi Bayern Münih ile oynayacağı ilk karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan'ın yöneteceği açıklandı

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman temsilcisi Bayern Münih'le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Allianz Arena'da TSİ 22.45'te oynanacak karşılaşmada Rumen hakem Hategan görevlendirildi. Hategan'ın yardımcılıklarını vatandaşları Octavian Șovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden István Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider olacak tamamlayan temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turu kura çekiminde Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Eşleşme sonrasında futbolseverler maçın oynanacğı tarihi araştırmaya başladı.

Bayern Münih Beşiktaş maçının ne zaman olacağı ve maçın şifresiz kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor.

Beşiktaş'ın Bayern Münih ile oynayacağı ilk karşılaşma deplasmanda oynanacak. Allianz Arena'da oynanacak olan karşılaşma 20 Şubat 2018 Salı akşamı, Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak.

Zorlu karşılaşma, canlı olarak TRT 1 kanalından izlenebilecek.

MAA_AAFRESAZ_MA_Bayern_MAnih_BeAiktaA_maAA_hangi_kanalda_Saat_kaAta_MAnih_BJK_ne_zamansafdsfdasdf

İLK MAÇ ALLİANZ ARENA'DA

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Siyah-Beyazlılar’ı Nyon’daki kura çekiminde Başkan Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner temsil edecek.

MAA_AAFRESAZ_MA_Bayern_MAnih_BeAiktaA_maAA_hangi_kanalda_Saat_kaAta_MAnih_BJK_ne_zamandasfasfd

BEŞİKTAŞ’IN GELİRİ 230 MİLYON TL

Kupa 1’de ikinci tur biletini kapan Kara Kartal, bu başarısı sebebiyle kasasını da doldurdu. Ayak bastı parası olarak 12.7 milyon Euro’yu kapan Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi gruplarını 4 galibiyet ve 2 beraberlikle tamamlayarak 7 milyon Euro’luk performans gelirini de elde etti. Son 16 primi olarak 6 milyon Euro’yu kazanan Şenol Güneş’in öğrencileri, ek olarak 25 milyon Euro da pazarlama gelirini almaya hak kazandı. Kara Kartal, hepsi toplandığında ikinci tura uzanan serüvende 50.7 milyon Euro’yu

Pazarlama geliri:........................25 milyon Euro
Ayak bastı:................................12.7 milyon Euro

Performans:..................................7 milyon Euro
Son 16 primi:..................................6 milyon Euro
TOPLAM:....50.7 milyon Euro (230 milyon TL)

MAÇIN YAYINLANACAĞI TRT 1 KANALI

Türkiye Radyo ve Televizyonu 1. kanalı (TRT 1), Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalıdır. Ana binası Ankara'dadır. Kanalın ilk logosu düz yazıyla tasarlanmış TRT logosudur. Türkiye'de açılan ikinci televizyon kanalı ve ilk ulusal televizyon kanalıdır. (Açılan ilk kanal olan İTÜ TV, 1971 yılında TRT'ye devredilmiştir.) İlk genel müdürü 29 Nisan 1964'te Adnan Öztrak olmuştur.

İlk yayınını Nuran Devres spikerliğinde Ankara'da gerçekleştirildi. Şubat 1968 tarihinde ilk televizyon oyunu "Şair Evlenmesi" canlı olarak yayınlandı. 1976 yılında ilk renkli yayın gerçekleştirildi. 1982 yılında kısmen, 1984 yılında tamamen renkli yayına geçti. Dünya çapında hizmet vermektedir.

KARA KARTAL KRİTİK SÜREÇTE

Beşiktaş, Bayern Münih ile oynayacağı maç dahil olmak üzere zorlu bir fikstüre giriyor. 20 Şubat'ta Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, aynı zamanda 25 Şubat'da evinde Fenerbahçe ile oynacak. 4 Mart'ta Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, daha sonra 11 Mart'ta evinde Gençlerbirliği ile ve 14 Mart'ta da Bayern Münih ile karşılaşacak.

20 Şubat Salı

Bayern Münih - Beşiktaş

25 Şubat Pazar

Beşiktaş - Fenebahçe

4 Mart Pazar

Trabzonspor - Beşiktaş

11 Mart Pazar

Beşiktaş - Gençlerbirliği

14 Mart Çarşamba

Beşiktaş - Bayern Münih

BEŞİKTAŞ MAÇA YÜKSEK MORALLE ÇIKMAK İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçı öncesi ligde kayıp istemiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni eleyip adını yarı finale yazdıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile deplasmanda oynayacağı ilk maça yüksek moralle çıkmak istiyor. Siyah-beyazlılar bu amaç doğrultusunda ligde arka arkaya oynayacağı iki karşılaşmadan 6 puan çıkarmanın planlarını yapıyor.

Kara Kartal için 20 Şubat ve 14 Mart’ta Bayern Münih ile oynanacak olan maçlar tarihi önem taşıyor. Beşiktaş’ın Alman devi karşısında tur şansını arttırabilmesi için özellikle de deplasmanda vereceği ilk sınavın büyük önemi var. Vodafone Park’ta 40 bin taraftarın desteğiyle oynanacak rövanş öncesi siyah-beyazlıların Allianz Arena’dan iyi bir sonuç alması gerekiyor.

YARIŞTA GERİDE

İlk mücadele öncesi Kartal’ın ligde iki sınavı var. Beşiktaş, bu cumartesi evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak, ardından da 16 Şubat’ta Atiker Konyaspor deplasmanına gidecek. Şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir, G.Saray ve F.Bahçe’nin arkasında 4. sırada bulunan siyah-beyazlılar, bu iki maçı kazanıp hem sıralamada yükselmek hem de Bayern maçına en özgüvenli şekilde çıkmayı planlıyor.

MAA_AAFRESAZ_MA_Bayern_MAnih_BeAiktaA_maAA_hangi_kanalda_Saat_kaAta_MAnih_BJK_ne_zamandsagasdg

ARTURO VİDAL TAKIMDAN AYRILABİLİR

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda eşleştiği Bayern Münih'in Thiago Alcantara ve Arturo Vidal'i yaz transfer döneminde satabileceği ortaya çıktı.

Kicker'in haberine göre Bavyera ekibi, Leon Goretzka transferinden sonra orta sahasını yeni ve genç isimlerle güçlendirmek için kolları sıvadı.

Bu doğrultuda Alcantara ve Vidal'in satılabileceğinin belirtildiği haberde iki oyuncunun talipleri arasında Manchester United ve Chelsea'nin bulunduğu kaydedildi.

Özellikle Michael Carrick'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olması, iki oyuncudan birinin United'ın yolunu tutma ihtimalini güçlendiriyor.

Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz kanalda mı? ile ilgili etiketler Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.