Anadolu Efes, Bayern Münih deplasmanında kayıp... Son şampiyon toparlanamıyor

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 14. haftasında deplasmanda Almanya'nın Bayern Münih takımına 83-71 mağlup oldu. 13 maçta 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet yaşayan Efes üst üste 2. yenilgisini aldı. Maç öncesi Lacivert-Beyazlılar'la aynı galibiyet ve yenilgiye sahip olan Bayern Münih son çeyrekteki etkili oyunuyla galibiyete uzandı.

Son şampiyon Anadolu Efes, THY Euroleague'in 14. haftasında Bayern Münih deplasmanında 83-71 mağlup... 

Geçen hafta olaylı maçta Barcelona'ya uzatmada yenilen ve dört maçlık galibiyet serisi sekteye uğrayan Lacivert-Beyazlılar, yeni bir seri başlatmak istiyordu ancak son çeyrek performansıyla hayal kırıklığı yaşattı..

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak sonradan toparlayan Ergin Ataman'ın takımı 14 haftada altı galibiyet alabildi. Bu galibiyetlerin beşi son sekiz haftada geldi. Tecrübeli koç Bayern Münih maçı öncesi şunları söylemişti:

"Yıldız oyuncuların yeteneklerini sergileyebildikleri, izleyenlerin keyif aldığı ve herkese eşit şartlarda davranılan bir maç diliyorum. Kazanmak için daha iyi oynayan taraf olmalıyız. Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil, o güce karşı koydukları için yükselirler."

"Bayern Münih’e karşı çok önemli bir maça çıkacağız. Geçtiğimiz hafta evimizde aldığımız yenilgiyi şimdi deplasmanda kazanarak telafi etmeliyiz. Bunun için de oyunu defansif olarak kontrol etmeliyiz ve hücumda topu paylaşarak, en iyi performansımızla rakibimizi alıştığı düzenden çıkarmalıyız. Bunları yapabilirsek, doğru yönde önemli bir adım atmak için büyük bir şansımız olacak.”

Anadolu Efes, Bayern Münih deplasmanında kayıp... Son şampiyon toparlanamıyor ile ilgili etiketler Bayern Münih Anadolu Efes Ergin Ataman THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.