Bayern, dövme yaptıran Tolisso'yu kadro dışı bıraktı

Almanya'nın en büyük futbol takımlarından Bayern Münih, yıldız oyuncusu Corentin Tolisso'nun dövme yaptırması nedeniyle kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Bayern Münih'te forma giyen Fransız yıldız Corentin Tolisso, koronavirüs tedbirlerine uymayarak dövme yaptırınca kadro dışı bırakıldı.

''DEFALARCA KEZ UYARDIK''

Olay üzerine açıklama yapan Başkan Rummenigge, "Koronavirüs döneminde futbol oynayabildiğimiz için şanslıyız. Bunu sağlayabilmek için de antrenörler, futbolcular yani herkes sağlık prosedürlerini uygulamak zorunda. Defalarca kez hatırlatılmasına rağmen bu hata yapıldı ve gereken yapılacak. Tolisso'ya büyük bir para cezası verdik, gelen parayı da hayır kurumlarına bağışlayacağız" diye konuştu.

HATASINI KABUL ETTİ

Yaşananların ardından ise Fransız orta saha oyuncusu Tolisso yaptığı açıklamada olaydan dolayı hatasını kabul ettiğini ve üzgün olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

 

 

Bayern, dövme yaptıran Tolisso'yu kadro dışı bıraktı ile ilgili etiketler Dövme Bayern Münih tolisso kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.