Bayer Münih'in hocası Nagelsmann'a 450 kişiden ölüm tehdidi!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Villarreal'e elenen Alman devi Bayern Münih'in teknik direktörü Nagelsmann'a ölüm tehditleri yağıyor. ulian Nagelsmann, 450 kişiden ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde sürpriz bir şekilde Villarreal'e elenen Bayern Münih'te şok sürüyor. Alman devinin genç teknik direktörü Nagelsmann ölüm tehditi aldığını açıkladı. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki çalıştırıcı, "Eleştirilerle iyi başa çıkabilirim. Ancak Instagram'dan 450 ölüm tehdidi almak farklı bir durum. Genelde her maçtan sonra kazansak da kaybetsek de yaşıyordum. Aslında okumuyorum ve çok mesaj siliyorum. Birçok insanın beni öldürmek istediği açık. Ama hiç ilgisi olmayan annemi de vurmak istiyorlar." dedi.

Nagelsmann, "Önemsemiyorum. İnsanlar istediklerini yazabilir ama bu yazdıkları biraz fazla, anlayamıyorum." diye konuştu.

 

Bayer Münih'in hocası Nagelsmann'a 450 kişiden ölüm tehdidi! ile ilgili etiketler Bayern Münih Villarreal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.