12 atölyesi ile Tasarım Beceri Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına hazır

Bayburt'ta “Bayburt Bilim ve Sanatla Geleceğini Tasarlıyor” projesi dahilinde hayata geçirilen Tasarım Beceri merkezi 12 atölyesi ile öğrenim gören her yaştan ve sınıf düzeyinden öğrencinin kullanımına açık.

Bayburt Tasarım Beceri Merkezi, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan mali destekle “Bayburt Bilim ve Sanatla Geleceğini Tasarlıyor” projesi dahilinde 1.240.000 TL bedelle 2021 yılında hayata geçirildi.

Tasarım Beceri Merkezi bünyesindeki 12 adet atölye ile Bayburt genelinde öğrenim gören her yaştan ve sınıf düzeyinden öğrencinin kullanımına açık. Okullarda, oluşturulan randevu sistemi ile kolayca ve istedikleri zaman istedikleri atölyeyi kullanma imkânına sahip. Tasarım Beceri Merkezinde İngilizce, drama, zekâ oyunları, müzik, robotik, kodlama, astrostem, model uçak ve havacılık, ahşap, seramik ve görsel sanatlar atölyeleri bulunmakta.

12 atölyesi ile Tasarım Beceri Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına hazır


Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi üst katında bulunan Tasarım Beceri Merkezini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, atölyeleri inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında proje koordinatörü Hüseyin Akdoğan ve görevli öğretmenlerden bilgi aldı. Tasarım Beceri Merkezindeki atölyelerin öğrenciler ve öğretmenler tarafından yeni eğitim öğretim yılında da ziyaret edilerek kullanılabileceğini belirterek görevlilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

12 atölyesi ile Tasarım Beceri Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına hazır ile ilgili etiketler Bayburt Tasarım Beceri Merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.