Bay Yanlış Can Yaman'dan 3 milyonluk yeni anlaşma! Dizide artık o markanın gömleklerini giyecek!

Bay Yanlış dizisiyle ekranlara hızlı bir dönüş yapan oyuncu Can Yaman, ünlü bir gömlek markasının yüzü oldu. Yaman'ın kazancı ise dudakları uçuklattı.

Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisiyle ekrana dönen Can Yaman, ünlü bir gömlek markasının yüzü oldu. Marka ile 2 yıllık anlaşma yapan yakışıklı oyuncunun alacağı rakam da merak konusu oldu. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yaman'ın yıl başına 1 milyon 500 bin TL olmak üzere toplam 3 milyonluk anlaşma yaptığı iddia edildi.

CAN YAMAN video - YouTube

Öte yandan Bay Yanlış'ta Özgür karakterine hayat veren Yaman'ın dizideki kıyafetlerinin de artık ağırlıklı olarak gömleklerden oluşacağı öğrenildi.

Bay Yanlış Can Yaman'dan 3 milyonluk yeni anlaşma! Dizide artık o markanın gömleklerini giyecek! ile ilgili etiketler Can Yaman Bay Yanlış
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.