Bay Yanlış 10. bölüm full izle

Bay Yanlış 10. bölüm full izle! Bay Yanlış 10. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOXPlay'de. Peki, Bay Yanlış 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Bay Yanlış 10. bölüm izle! Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in oynadığı Bay Yanlış 10. bölüm full izle linki tek parça halinde FOXPlay üzerinden izlenebilecek. Peki, Bay Yanlış 10. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Bay Yanlış 10. bölüm ile 4 Eylül Cuma akşamında yayınlandı. Bay Yanlış son bölümünde; yaşadığı tüm hayal kırıklıkları sonrasında Ezgi, son çare olarak Bursa’ya gitmekte karar kıldı.

BAY YANLIŞ 10. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nevin ve Ünal, Ezgi’nin içerisinde bulunduğu bu durumdan hiçte hoşnut değildir. Onu sorguya çekerek bir an önce bu durumdan çekip çıkarmaya kararlıdırlar. Ezgi her ne kadar Özgür ile yaşadıklarını saklamaya çalışsa da o da bundan kurtulamayacaktır.

Bay Yanlış 10. bölüm full izle

Ancak Özgür bu işin peşini bırakmaz ve o da Bursa’ya gitmeye karar verir. Artık hiçbir şey gizli kalmayacaktır. Özür dileyen Özgür amacına ulaşamaz. Hayal kırıklığına uğramıştır. Özgür artık her saniye Ezgi’yi biraz daha özlemektedir. Ve aşık olmuştur.

Özgür’ün bu hali Ozan’ı hemen hareket geçirir. Cansu ile Deniz de Ezgi’ye hatalı davrandıklarından dolayı oldukça üzgündür ve pişmanlık duymaktadırlar. Onlar da Ozan ile beraber Ezgi ile Özgür’ü yeniden barıştırmanın yolunu aramaya başlarlar. Ve planlarını devreye sokarlar.

BAY YANLIŞ 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bay Yanlış 10. bölüm full izle ile ilgili etiketler Bay Yanlış Bay Yanlış 10. bölüm Bay Yanlış son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.