Batuhan Karacakaya'yı çileden çıkaran yorum! Suç duyurusunda bulundu

Aşk-ı Memnu ve Survivor yapımları ile hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya, sosyal medyada kendisine yapılan bir yorumdan rahatsız oldu. Ünlü isim o yorumu yapan hesabın sahibinden şikayetçi oldu.

Bir döneme damga vuran dizi Aşk-ı Memnu'daki Bülent karakteri ile hafızalara kazanan ve ardından Survivor 2022'ye katılarak 3. olan Batuhan Karacakaya, şiddet iddiasıyla gündeme gelmişti. Oyuncunun eski sevgilisi Ayşe Aslanpay, Karacakaya'dan şiddet gördüğünü söyleyerek dava açtığını duyurmuştu. Ünlü isim önceki gün Galataport'ta başka bir kız arkadaşıyla görüntülendi. 

O YORUMUN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU!

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Son olarak Oyuncu Batuhan Karacakaya, sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti. Kendisine yapılan yorumlardan rahatsız olan oyuncu, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Oyuncu Batuhan Karacakaya, sosyal medyada içerisinde 'Perukhan' geçen hakaret içerikli paylaşımın sahibinden şikayetçi oldu.

''ONURUM ZEDELENDİ''

Psikolojik şiddet gördüğünü, toplumda yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek asılsız paylaşımlarla karşı karşıya olduğunu belirten Karacakaya, onur ve şerefinin zedelendiğini söyledi. Oyuncu, paylaşımı yapan kişinin tespit edilmesini ve hakaret suçundan dava açılmasını talep etti. Savcılık soruşturma başlattı.

 
 




 
Batuhan Karacakaya'yı çileden çıkaran yorum! Suç duyurusunda bulundu ile ilgili etiketler Batuhan Karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.