Batuhan Karacakaya Survivor All Star Şampiyon adaylarını açıkladı!

Survivor 2021'in dikkat çeken ismi Batuhan Karacakaya bugün Ekşi Sözlük'te katıldığı soru cevap etkinliğinde gelen soruları cevapladı. Bir takipçisinin "All Star'a katılmasaydın, şampiyon adayın kim olurdu" sorusuna verdiği cevap çok konuşuldu.

Survivor All Star 2022 kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya bugün yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Katıldığı bir soru cevap etkinliğinde gelen sorulara yanıt veren eski Survivor 2021 yarışmacısı, önümüzdeki dönem TV8'de ekrana gelecek All Star'daki geleceği hakkında konuştu.

Survivor All Star Şampiyon Adaylarını Açıkladı

Batuhan Karacakaya tekrar Survivor Parkuruna çıkmadan önce açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıl en dikkat çeken isimlerden olan ve adı Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk dedikodularına karışan yarışmacı All Star Ünlüler kadrosunda yer alıyor.

Survivor 2022 Batuhan Karacakaya kimdir? - Magazin Haberleri | NTV

Başarılı yarışmacı, kendisine gelen "Survivor All Star'a katılmasaydın şampiyon adayın kim olurdu" sorusuna cevap verdi. Karakacaya; "All star'da kıymetli yarışmacılar var. bundan önceden oy attığım, desteklediğim yarışmacılar var. hakkıyla inşallah şampiyon olacağım hedefim bu. kim olur diye hiç düşünmedim ama adem ve atakan veya kadınlardan bir kişi olabilir ama destekleyeceğim insan yine bizim takımdan biri olurdu." cevabını verdi.

Batuhan Karacakaya Kimdir? - BiyografiTR, 2021 | Ünlüler, Kına, Yaya

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık bölümü olan 24 yaşındaki Batuhan Karacakaya şimdiye kadar mesleğini yapmadı. 8 yaşından bu yana oyunculuk eğitimleri aldığını söyleyen Karacakaya bu yıl katılacğaı Survivor All Star 2022'nin en büyük şampiyon adayları arasında gösteriliyor.

Batuhan Karacakaya Survivor All Star Şampiyon adaylarını açıkladı! ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.