Survivor 2022 Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Survivor 2022 All Star ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya kimdir? Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Survivor 2022 All Star ünlüler kadrosunda yer alan Batuhan Karacakaya kısa özgeçmişi merak edilmektedir. Peki, Batuhan Karacakaya kaç yaşında, nereli, evli mi, boyu, kilosu, burcu, instagram adresi nedir?

Survivor 2022 All Star ünlüler takımında yer alan Batuhan Karacakaya tekrardan hayranlarının karşısına çıkacak. Son olarak Survivor 2021 takımında yer alan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent Ziyagil karakteriyle tanınmaktadır.

Batuhan Karacakaya kimdir?

5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya babası ise Birol Karacakaya’dır. İlk oyunculuk deneyimini Buluk Buluşma adlı TV dizisinde Tunç karakteri ile sergileyen Karacakaya daha sonrasında da Beşinci Boyut adlı dizide de rol almıştır.

Bir dönem çocuk oyuncular arasında tanınan isimlerden biri olan Batuhan Karacakaya, 2008 ila 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde kariyerini zirveye kadar taşımıştır.

Survivor 2022 Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında, nereli?

2011 ila 2013 yılları arasında Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide de Evrim Solmaz ve Songül Öden ile başrollerde yer alan Batuhan Karacakaya, 2016 yılında da başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almıştır.

Batuhan Karacakaya instagram’da ise 719 bin takipçili @karacakayaaa hesabını kullanmaktadır.

Adı: Batuhan Karacakaya
Doğum tarihi: 5 Şubat 1997
Doğum yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1.82
Kilo: 75
Burcu: Kova
Ailesi: Gülhayat Karacakaya (Annesi), Birol Karacakaya (Babası)

Survivor 2022 Batuhan Karacakaya kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.