Batshuayi'ye soru soran muhabir Ecem Dinçkal'ın bakışları ve mimikleri sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın ardından Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi'ye soru soran muhabir Ecem Dinçkal sosyal medyada viral oldu. Güzel muhabirin maç sonu röportajında Batshuayi'ye soru sorarken yaptığı mimikler ve bakışları birçok sosyal medya kullanıcısının dikkatinden kaçmadı. Peki Ecem Dinçkal kimdir? Kaç yaşında? Hangi kanalda çalışıyor? Instagram adresi ne? İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe 9 yıllık Türkiye Kupaıs hasretine Başakşehir'i finalde mağlup ederek son verdi. Final maçının en iyileri arasında olan Michy Batshuayi, maçın ardından basın mensuplarına röportaj verdi. Röportaj sırasında ise oldukça dikkat çeken bir durum yaşandı.

MUHABİRİN BAKIŞLARI VE MİMİKLERİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Michy Batshuayi'nin gazetecilerin sorularını yanıtladığı sırada soru soranlar arasında olan güzel muhabir Ecem Dinçkal'ın yıldız futbolcuya karşı bakışları dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada birçok kullanıcının dikkatini çeken bu durum kısa sürede gündem oldu.

VİRAL OLAN VİDEO SONRASI ECEM DİNÇKAL'DAN PAYLAŞIM: ELBETTE BAŞARILI VE KARİYERLİ...

Ecem Dinçkal gündem olmasından sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Batshuayi'ye bakışıma yapılan aşkın olayım editlerinizi gördüm arkadaşlar Elbette başarılı ve kariyerli olduğu için hayranlık duymak mümkün ancak röportajın devamında sorduğum soruya da kulak verirseniz sevinirim. Sevgiler” dedi.

 Batshuayi'ye soru soran muhabir Ecem Dinçkal'ın bakışları ve mimikleri sosyal medyada gündem oldu

ECEM DİNÇKAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? NEREDE ÇALIŞIYOR?

İstanbul, Kadıköy'de doğan Ecem Dinçkal, 4 Eylül 1999 doğumludur. Lise öğrenimini Sınav Koleji'nde tamamlayan Ecem Dinçkal, üniversite sınavında başarı elde ederek ilk 2000'e girdi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitimine başladı. Ecem Dinçkal, bölümünden ve okuldan birincilikle mezun oldu.

Ardından Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde spikerlik-sunuculuk eğitimi alan Dinçkal, Boğaziçi Üniversitesi'nde TOEFL eğitimi aldıktan sonra Amerika'ya giderek San Francisco Kaplan Language School'da İngilizce eğitimini tamamladı. Dil eğitimine devam ederken aynı zamanda okulun sosyal medya hesaplarını yönetme sorumluluğunu üstlendi.

Ecem Dinçkal şu sıralarda Tivibuspor’da muhabir ve sunucu olarak çalışmaktadır.

ECEM DİNÇKAL INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Ecem Dinçkal'ın sosyal medyada gündem olmasının ardından birçok insan güzel ve başarılı sunucunun Instagram adresini arıyor. Ecem Dinçkal’ın instagram hesabı @dinckalecem’dir.

Batshuayi'ye soru soran muhabir Ecem Dinçkal'ın bakışları ve mimikleri sosyal medyada gündem oldu - Resim : 2

 

Batshuayi'ye soru soran muhabir Ecem Dinçkal'ın bakışları ve mimikleri sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Ecem Dinçkal Michy Batshuayi Fenerbahçe muhabir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.