Batman'da jandarma karakolu önünde araç patladı! Yaralılar var...

Batman'ın Kozluk İlçesine bağlı Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde bir araç infilak etti. Yaralıların olduğunu bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi...

Batman'ın Kozluk İlçesine bağlı Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde bir araç infilak etti.

Yaralıların olduğunu bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi... Patlamada 2' si asker 3 kişi yaralandı.

Bekirhan Jandarma Karakolu’ndaki askerlerin yoldan geçen araçlarda denetim yaptığı karakol önündeki kontrol noktasına saat 12.00 sıralarında bomba yüklü araçla yaklaşan PKK’lı teröristler, patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamanın duyulmasıyla birlikte olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi, takviye güvenlik gücü sevk edildi.

2'Sİ ASKER 3 KİŞİ YARALANDI

Patlamada yaralanan 2 asker ile 1 sivil, ambulansla Batman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, bazı araçların da hasar gördüğü patlama yeri güvenlik çemberine alınarak inceleme başlatıldı.

İlk belirlemelere göre PKK’lı teröristlerin bombalı araçla karakolu hedef aldığı, ancak sıkı güvenlik önlemi sayesinde yaklaşamayınca aracı kontrol noktası önünde infilak ettirdiği ortaya çıktı.

KARAYOLU ULAŞIMA KAPATILDI

Saldırı nedeniyle Kozluk Batman karayolu ulaşıma kapatıldı.

Güvenlik güçleri Bekirhan Jandarma Karakolu kontrol noktasına bombalı araçla saldırı düzenleyen teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Batman'da jandarma karakolu önünde araç patladı! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Batman Kozluk terör bekirhan araç patladı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.